Full Spectrum Olie, vitamines & collageen van eqology bestellen

Ben jij een huidprofessional en wil je graag supplementen aanbieden in jouw praktijk? Begin dan zeker met de basissuppletie. Wij geven jouw de juiste tools om te gebruiken en mee te geven aan jouw klant. Vraag hier jouw informatie aan en wij geven je vrijblijvende informatie alsook krijg je onbeperkt toegang tot de webinars en informatie bijscholingen van deze supplementen.Full Spectrum Olie

3 à 4 x per week vis eten en Eqology Full Spectrum Olie gebruiken, daar wordt jouw lichaam blij van!

Ik adviseer de Full Spectrum Olie van Eqology dagelijks in mijn praktijk. Waarom? Deze Full Spectrum Olie is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd. Het is echt veruit de beste Full Spectrum Olie en hierdoor zie ik ook snel effect:

 • betere slaap
 • betere concentratie
 • betere opname vitamines/mineralen
 • betere sportprestaties
 • mooiere huid/haar conditie
 • minder stemmingswisselingen
 • en sterker immuunsysteem

OPTIES & PRIJZEN

Evolutie

Gedurende de evolutie maakte ons brein een enorme ontwikkeling door. De brainfoods uit vette wilde vis (omega 3-vetzuren, jodium, selenium en zink) speelden hierin een belangrijke rol.

Sinds de agrarische revolutie zijn we het land in getrokken en hebben we afscheid genomen van de zee. Hierdoor is de consumptie van zee-voedsel (omega 3-vetzuren) enorm gedaald. Tegelijkertijd is de consumptie van granen (omega 6-vetzuren) enorm gestegen. Met tot gevolg dat we te weinig omega 3-vetzuren binnenkrijgen en de balans tussen omega 3-vetzuren en omega 6-vetzuren zoek is.

Wat zijn de voordelen van omega 3-vetzuren?

De moderne wetenschap laat steeds meer zien hoe belangrijk visvetzuren (omega 3-vetzuren: EPA en DHA) zijn. Zo zijn visvetzuren essentieel voor:

 • Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling) 
 • Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)
 • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein) 
 • Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)
 • Een hoge stressbestendigheid (hormoongevoeligheid)
 • Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg. 
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen. 
 • EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

In het filmpje hieronder wordt duidelijk weergegeven hoe het komt dat de omega-3 / omega-6 ratio bij veel mensen tegenwoordig niet meer in balans is, wat de noodzaak en lichamelijke voordelen zijn van voldoende omega-3 in je bloed en hoe je aantoonbaar resultaat kunt zien na 4 maanden gebruik van de EQ visolie.

VITAMINE K2 +D3

Een anti- agings-vitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat ons lichaam dagelijks minstens 180 microgram nodig heeft voor maximale positieve effecten. K2+D3 bevat daarom 200 mcg, en 40 mcg vitamine D3 in iedere dagelijkse dosering in de vorm van 1 capsule.

Vitamine K 2 : De verjongings-vitamine! Verhoogt de elasticiteit van de bloedvaten en de huid. Transport van Calcium naar de botten.

Vitamine D3 : Werkt altijd samen met K2, is verantwoordelijk voor de absorptie van Calcium, zorgt voor de opbouw van je immuniteit, speelt een belangrijke rol bij de hersenfuncties en vetverbranding.

In het filmpje hieronder wordt duidelijk weergegeven naar het belang van de inname van vitamine K2 en D3

COLLAGEEN

Collageen meer dan enkel een bouwsteen van een stevige huid!

Anti Age Collagen is een baanbrekend collageenproduct met toevoeging van matcha groene thee en duindoorn (Hippophae rhamnoides). Anti Age Collagen is een unieke combinatie van peptiden, aminozuren en vitamines.

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en is met 70% een hoofdbestanddeel van het bindweefsel in onze huid. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Op jonge leeftijd maakt een gezond lichaam genoeg collageen aan om de huid jong, soepel en stevig te houden. Helaas neemt de collageenproductie door ons lichaam langzaam na ons 25e jaar. Door de verlaagde collageenproductie ontstaan rimpels, gaat de huid hangen en hebben externe effecten een grotere invloed op de conditie van je huid. Naarmate we ouder worden maakt ons lichaam minder collageen aan, daarom heeft het lichaam meer baat bij collageen op hogere leeftijd.

Maar waaróm zou je extra innemen? Hieronder vind je vijf goeie redenen.

 1. Collageen herstelt de darmwand. Collageen helpt bij het herstellen van een beschadigde darmwand. Als je je herkent in een aantal symptomen van lekkende darm, is extra supplementeren een goed idee. Verder repareert het de maagwand wanneer je vaak last hebt van maagzuur oprispingen. Brandend maagzuur komt niet vanwege een teveel, maar juist door een tekort aan maagzuur. Collageen toevoegen helpt dit probleem aan banden te leggen omdat het de slijmvliezen herstelt.
 2. Collageen versterkt botten, gewrichten en kraakbeen. Botten, gewrichten en kraakbeen bestaan allemaal deels uit collageen. Botten voor ongeveer een derde en kraakbeen uit twee-derde. Met dat we ouder worden, neemt collageen in botten en kraakbeen af en worden we stijf en kunnen er zelfs (hevige) klachten uit ontstaan. Door collageen toe te voegen aan het dagelijks dieet, ondervang je veel van dit soort problemen en kun je de klachten verminderen.
 3. Het vermindert rimpels, cellulitis en striae. Na 25 neemt collageen langzaamaan af in ons lichaam, met name vrouwen hebben hier last van. Per jaar neemt het met ongeveer 1% af. Tegen de tijd dat we 50 zijn, wordt er helemaal weinig meer geproduceerd. Slappe huid en rimpels zijn dan het zichtbare gevolg. Nu worden er allemaal prachtige claims gemaakt over crèmes met collageen die je zou moeten smeren, maar helaas werkt dit niet: het moet ingenomen worden.  Je huid kan het namelijk niet opnemen. (Je kan de fibroblasten wel stimuleren om collageen aan te maken door collageen verstevigende behandelingen te laten uitvoeren)
 4. Geeft haar en nagels een boost. Haar en nagels bestaan grotendeels uit keratine, wat een vezelachtig eiwit is. Net als alle andere eiwitten heeft het aminozuren nodig om op te kunnen bouwen. En wat is rijk aan aminozuren? Je raadt het al: collageen. Op het moment dat jij stevig in je aminozuren zit, zullen je haar en nagels sterk en glanzend zijn. Je zal merken dat ze ook sneller groeien. Bij tekort aan aminozuren zal je haar droog worden en zullen je haar en nagels sneller breken.
 5. Makkelijk opneembaar. Collageen hydrolysaat klontert niet en is erg makkelijk om te verwerken in smoothies of zelfs bulletproof koffie! Omdat het een laag moleculair gewicht heeft, wordt het binnen 30 minuten opgenomen in het lichaam. De aminozuren glycine, lysine en proline zijn belangrijke bouwstoffen van het lichaam en zijn betrokken bij alle celvernieuwende processen.

Waarom abonnementsvorm?

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen. 

Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd, easy peasy. Geen omkijken meer naar 😊

En wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 6 maanden gemakkelijk zelf opzeggen. 

Meten is weten

Zoals ook in het filmpje van Eqology te zien is, is het mogelijk om de verhouding omega-3 en omega-6 in je bloed te testen. Deze test doe je voordat je start met de Eqology Arctic visolie als nul-meting*. Na 4 maanden doe je weer een (anonieme) bloedtest en je zult aantoonbaar de verbetering zien.

Wil je liever geen bloedtest dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt dan de eerste maand 2 flessen visolie opgestuurd. 

*Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij de nulmeting) al 1:3 of lager is, dan feliciteert Eqology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug. 

Meer informatie met bijhorende video kan je hier onder vindenWinkelwagen
Scroll naar boven