Collageen verkopen in je zaak

Deze collageen supplementen boosten je schoonheid van binnenuit bestaat uit MSC-gecertificeerd marien collageen, hyaluronzuur+ en astaxanthine. Een collageen drankje die je huid verwent met schoonheid en voeding van binnenuit.

Ben jij op zoek om een collageen supplement aan te bieden in jouw zaak?

Dan is de collageen van Eqology misschien wel iets voor u. 

Geloof jij in de kracht van natuurlijke producten, een gezonde levensstijl en om de levens van andere mensen op een positieve manier te veranderen? Dan ben je de perfecte match!

Wil je weten hoe je dit product kan aanbieden en niet onbelangrijk: hoe jij hiermee een extra eigen inkomen kan genereren?

Schitteren van binnenuit

Een collageenkuur met collageen skin booster van Eqology zorgt voor een verbeterde gezondheid en de conditie van huid, haar en nagels. De conditie van onze huid, haren en nagels zijn een weerspiegeling van onze gezondheid. Dagelijks besteed je veel tijd aan je huid, door deze goed te verzorgen met verschillende producten.

Holistische anti-verouderingskracht uit de natuur, voor schoonheid die van binnenuit komt en naar buiten uitstraalt. De schoonheidsrevolutie Collagen booster biedt cel bescherming op het hoogste niveau.


Wat is de Collagen booster?

Deze collageen is een Marine Colageen en bevat 5 gram gehydroliseerd Marien collageen 

Van Eqology Collagen Booster is klinisch vastgesteld dat het de huidhydratatie verbetert en al na 7 dagen resultaten levert. Het draagt bij aan het stevig houden en hydrateren van de huid, maar het beschermt ook de huidbarrière, waardoor de huid er mooier uitziet en voller aanvoelt, en rimpels minder diep worden.

De elixir bevat MSC-gecertificeerd marien collageen, hyaluronzuur+ en astaxanthine.

  • Hyaluronzuur is een van nature in de huid voorkomende, waterbindende molecule. Het kan tot wel 1000 keer het eigen gewicht aan vocht vasthouden, waardoor de huid gehydrateerd blijft en er vol uitziet.
  • Bevat astaxanthine, een krachtige antioxidant, ook wel bekend als een carotenoïde, om de huid tegen vrije radicalen te beschermen en de werking van het immuunsysteem te bevorderen.

Het glazen flesje bevat geen toegevoegde suikers en kan elke ochtend fris uit de frigo gedronken worden.

Geen zorgen , er wordt heel wat voor jou gedaan!

Hoe werkt dit concept?

Dit bedrijf verzorgt alle producten, het onderzoek, de productie, de verpakking en de verzendingen. Daar hoef jij zelf helemaal niets voor te doen. Jij kan dit product promoten in jouw zaak. Dit bedrijf maakt het nu super gemakkelijk voor jou om je werk te kunnen doen.
Zij bieden je daarenboven alle mogelijkheden, trainingen en ondersteuning die nodig zijn.
Jij krijgt ook een eigen webshop die je kan gebruiken, waarbij je jouw klanten kan uitnodigen en waar je mensen begeleid om een eventuele aankoop te doen.
Dit systeem werkt niet alleen in België, maar ook wereldwijd. Het worldwide web werkt voor jou, 24/7/365.

Naast deze booster bestaat ook het Marine collageen poeder

Een hoogwaardig, gehydrolyseerd marien collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vis uit de Noordelijke IJszee.

Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

Kan de elasticiteit van de huid verbeteren, de nagels sterker maken en de haargroei bevorderen.

Het wordt 1,5 keer efficiënter in het lichaam opgenomen dan andere typen collageen. Hogere gehaltes vitamine C om de aanmaak van collageen te optimaliseren.

MSC-gecertificeerd en geproduceerd in Noorwegen. Gemakkelijk oplosbaar in zowel warme als koude drank. 100% natuurlijk.

Wist u dit? Eqology zet zich in om ecovriendelijk te werken en daarom staat duurzaamheid centraal bij alles wat we doen. De maatlepels voor Marine Collagen Premium+ zijn gemaakt van suikerriet en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

VRAGEN ?

Heb je nog vragen? Wil je meer informatie over het bedrijf of het product? Wil je meer voor & na foto’s zien? Stuur ons dan even een bericht met jouw vraag.

Toegang tot alle informatie en webinars van de academie i.v.m. collageen, voeding, supplementen etc. (eqology)

Winkelwagen
Scroll naar boven