Gratis

Voor professionals in de huidzorg, beauty en lifestyle sector

Gratis gesprek

Laten we samen verkennen wat de Academie voor Professionals voor jou en jouw zaak kan betekenen. Tijdens ons verkennend gesprek neem ik graag de tijd om naar jou te luisteren, jouw behoeften te begrijpen en te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om jouw doelen te bereiken. Of de Academie nu de juiste keuze is of niet, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw professionele reis. Laten we samen kijken naar wat het beste is voor jouw groei en succes!

Gratis download

Vind je het moeilijk om jouw content in te plannen? Waar begin je nu aan? In dit werkboek leer je hoe je jouw jaarkalender en maandkalender opmaakt. Je krijgt een excel werkboek om direct aan de slag te gaan. En je kan de inhaakkalender alvast gratis downloaden om jouw speciale dagen uit te kiezen.

Gratis download

Leer goede en kwade huidafwijkingen onderscheiden in jouw praktijk, zodat je weet wanneer je jouw klant/patiënt moet adviseren hiermee naar een arts te gaan.

Krijg kennis van de soorten huidkanker, het klinisch beeld en de behandelmethoden.

Gratis download

Hoeveel van de huidafwijkingen ken jij? En wat zou jij hierbij inzetten uit jouw praktijkaanbod. Tot welke groep behoor jij?

Ben jij competent, bedreven of een expert? Doe te test en je weet het in 10 minuten.

Winkelwagen
Scroll naar boven