Een betalingssysteem gebruiken in je praktijk… zonder je blauw te betalen aan abonnementen.

Als schoonheidsspecialist zoek je constant naar manieren om je dienstverlening te optimaliseren en het betalingsproces voor zowel jou als je klanten soepel te laten verlopen. In dit artikel ontdek je hoe het SumUp betalingssysteem specifiek ontworpen is om jou als schoonheidsspecialist te ondersteunen bij het accepteren van betalingen, met de focus op gebruiksgemak en efficiëntie. Ik heb me onlangs eentje aangeschaft en ik moet zeggen… super tevreden.

Voordien stelde ik het altijd uit om een bankterminal te plaatsen, ik vond het een grote kost, abonnementskosten, transactiekosten etc. Het nadeel van het betalen met de payconiq app : je kan maar een bepaald bedrag per dag betalen/ ontvangen, en mijn ervaring met overschrijvingen leerde me dat er heel wat laat betalers zijn. Dus ben ik op zoek gegaan naar een betaalbaar iets… en heb ik het gevonden. nl. De SumUp betaaloplossing.

Mijn ervaring metde SumUp betaalterminal: betaalbaar, functioneel en klantvriendelijk

Na uitgebreid onderzoek en het vergelijken van verschillende aanbieders, koos ik voor SumUp als mijn partner in het verwerken van betalingen. In deze blog deel ik graag mijn ervaring met de betaalterminal van SumUp en waarom ik overtuigd ben dat het een van de meest aantrekkelijke keuzes is op de markt.

Betaalterminals voor elke behoefte

SumUp biedt niet alleen betaalterminals, maar een scala aan mogelijkheden die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse beroepen. Of je nu een winkelier, restauranteigenaar of een zelfstandige ondernemer bent, SumUp heeft een oplossing voor jou. Ik was vooral onder de indruk van de eenvoud en intuïtieve werking, zowel via de mobiele applicatie als de embedded software.

Het assortiment omvat de SumUp Air, de SumUp Solo en de SumUp 3G, elk met progressieve tarieven en specifieke functionaliteiten die aansluiten op verschillende bedrijfsbehoeften.

Dit zijn de gangbare prijzen op het moment ik deze blog schrijf, en kunnen dus veranderen.

Compleet en Kwalitatief

Wat SumUp onderscheidt, is niet alleen de variatie in terminals, maar ook de kwaliteit en compleetheid van de aangeboden functionaliteiten. De betaalterminals ondersteunen een breed scala aan geaccepteerde betaalmethoden en bieden extra services voor professionals, waaronder een uitgebreide kassa-oplossing, bankpasfaciliteiten en zelfs de mogelijkheid tot het opzetten van een online shop.

Bovendien zijn de betaalterminals van SumUp niet alleen functioneel, maar ook vriendelijk voor je budget. De concurrentiële prijzen, de transparante commissiestructuur zonder abonnementskosten, en zelfs het laadstation dat tegen een lage prijs wordt verkocht of inbegrepen is, maken SumUp een uiterst betaalbare keuze.

Gebruiksvriendelijke kassa applicatie

Een van de hoogtepunten van mijn ervaring met SumUp is de uitstekend ontworpen en stabiele SumUp kassa applicatie. Deze applicatie is perfect geschikt voor diverse ondernemingen, waaronder restaurants en winkels, maar dus ook voor schoonheidsinstituten. Met functies als fooienbeheer, activiteitenregistratie, online bestellingen en leveringsopvolging, biedt het een alles-in-één oplossing voor cash management.

Efficiënte Klantenservice

Last but not least, de klantenservice van SumUp heeft mijn verwachtingen overtroffen. Met een reactieve aanpak en efficiënte ondersteuning, kun je als ondernemer doordeweeks en zelfs in het weekend een adviseur bereiken. De beschikbaarheid via telefoon, livechat, e-mail en zelfs op social media toont aan dat SumUp toegewijd is aan het leveren van uitstekende service aan haar gebruikers.

Kortom, mijn ervaring met SumUp is uiterst positief. Als je op zoek bent naar een betaalterminal die niet alleen functioneel en betaalbaar is, maar ook ondersteund wordt door een klantvriendelijke service, is SumUp zeker een overweging waard. Het heeft mijn betalingsprocessen geoptimaliseerd en mijn zakelijke activiteiten efficiënter gemaakt.

ONTVANG 20 € korting op de aankoop van een kaartlezer. Klik op onderstaande knop en bestel jouw applicatie!

SumUp betaalterminal: hoeveel kost het?

Zoals u kunt zien, zijn de prijzen van SumUp voor zijn verschillende betaalterminals bijzonder concurrerend en transparant.

SumUp brengt zijn gebruikers geen maandelijkse abonnementskosten in rekening, maar simpelweg de verkoopprijs voor de betaalterminal en een vaste commissie op transacties. Deze commissie is relatief laag en verandert niet afhankelijk van het type betaalterminal dat u gebruikt of het bedrag of de frequentie van de transacties.

Er zijn ook geen installatiekosten of andere verborgen kosten van SumUp.

Inloggen op mijn SumUp account

Inloggen op uw SumUp account is ook snel en eenvoudig, want u hoeft alleen maar naar de SumUp Login/Mijn Account pagina te gaan en uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

U bent dan verbonden met uw dashboard, genaamd uw SumUp profiel, waar u alle functies en instellingen vindt die u nodig heeft om uw betaalterminal te laten werken.

Het SumUp Dashboard biedt de volgende functies aan:

  • Artikel, verkoopgeschiedenis en rapporten: op het beginscherm heeft u toegang tot een overzicht van uw SumUp profiel met links naar de belangrijkste functies van uw profiel en opties om uw artikelcatalogus te beheren, uw verkoopgeschiedenis te bekijken of rapporten te downloaden.
  • Pro account: in dit gedeelte van de SumUp applicatie kunt u uw zakelijke rekening beheren door geld over te maken, een afschrift te downloaden of uw SumUp kaart te beheren of te blokkeren.
  • SumUp e-shop: deze functionaliteit is ook toegankelijk vanuit uw SumUp profiel en stelt u in staat uw producten online te verkopen. U hoeft alleen uw online winkel te configureren om een e-shop aan te maken. U kunt ook uw bestellingen bekijken en uw leverings- en afhaalopties beheren.
  • Facturen: met de rubriek facturering kunt u heel eenvoudig aan de slag met facturen. Vanuit deze rubriek kunt u facturen aanmaken en versturen, maar ook de te koop staande artikelen beheren en klantenlijsten importeren om het innen te vergemakkelijken.
  • Profiel: door op het winstsymbool rechtsboven in het scherm te klikken, krijgt u toegang tot al uw profielgegevens. Hier kunt u uw bankgegevens, uw persoonlijke en zakelijke gegevens en uw verificatiedocumenten wijzigen.

EXTRAATJE:

SumUp sponsoring: hoe werkt het?

SumUp heeft een bijzonder aantrekkelijk sponsorprogramma opgezet, zowel voor de sponsor als voor het gesponsorde persoon, met als doel zichzelf bekend te maken bij professionals en de aankoop van zijn betaalterminals aan te moedigen.

De gesponsorde persoon krijgt 20 € korting op de aankoop van de terminal via een persoonlijke link. De sponsor wordt bovendien beloond met geld dat rechtstreeks op zijn bedrijfsrekening wordt gestort.

Om SumUp sponsor te worden, volgt u simpelweg deze paar stappen.

  1. Log in op uw SumUp account;
  2. Klik op “Sponsoring”;
  3. Kopieer de sponsorlink;
  4. Deel deze link per e-mail of via sociale netwerken;
  5. Uw beloning wordt naar uw bij SumUp aangesloten bankrekening overgemaakt zodra uw gesponsorde persoon haar definitieve bestelling heeft bevestigd.

Merk op dat de sponsorlink na 30 dagen vervalt. Dus op het moment dat je deze blog leest werkt de link misschien niet meer. Toch interesse om de 20 euro te ontvangen? Stuur me dan snel even een berichtje en ik maak voor jou dan ook de link aan (en ik kan hier natuurlijk ook een voordeel uithalen eerlijk is eerlijk… en dank je wel alvast) Het door SumUp aangeboden sponsorprogramma is alleen beschikbaar op het Belgische vasteland en stelt u alleen in staat vrienden te sponsoren die zich ook in de eurozone bevinden en die dezelfde valuta gebruiken als u. Wel is echter mogelijk om een onbeperkt aantal vrienden te sponsoren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven